Ik denk denk ik


 

18,00

Uitgeverij Het punt
9789460793967

Het afgelopen jaar verzamelde ik nauw-gezet kramakkelige woorden, associaties en denkrimpels.

Langzaam aan vormden ze een prelude van ontluikende intieme of filosofische ge-dachten die mijn vingers los smeten op het klavier. 

 

In dit boekje Ik denk denk ik werden ze verzameld in 62 losse persoonlijke beschou-wingen. Kleurrijke verhalen, opgediept uit mijn persoonlijke ervaringen en emoties. Authentiek en pretentieloos neergeschreven in beelden.

 

Het belicht de complexiteit van gedachten tijdens avondmijmeringen of bij dagdromen die de werkelijkheid in de schaduw zet of ze er anders doet uitzien. 

 

Ik denk denk ik gaat ook over loslaten en vastklampen. Aan kinderen, aan gepro-grammeerde scenario's van het leven of aan dwingende gewoontes. 

171
Softcover
210 x 148 mm
9789460793967
Uitgeverij Het Punt

Als naaste collega had ik het voorrecht om het ontstaan van dit boek te zien plaatsvinden. Vaak herkende ik meteen waar je het over had. Soms was ik ook compleet verrast: waar heeft hij dat nu weer Gehaald?
Het blijft een plezier om je nieuwste schrijfsels te ontdekken op je blog. Waar komt dat ne weer uit? Ik denk dat je een fijn boek hebt geschreven. Maar ik ben natuurlijk geen schrijver.
Doe zo voort Jan!

Stevige aanrader, vlot leesbaar !

wat heb ik genoten van je verhaaltjes. Ik moet er nog van schateren.
We kijken uit naar nog meer want dit boekje leest veel te snel!

Uw stijl is pittig, raak en spits. U hebt een groot anekdotisch vermogen gekoppeld aan een scherp waarnemingstalent.

Ik neem aan dat voor u, zoals voor vele auteurs, schrijven therapeutisch is. Uw werk is dan ook het getuigenis van een genezingsproces. Doe zo voort

- Marc Eyskens