Het Project


 

20,00

Uitgeverij Het punt
9789460793448

Sarah Claus is achttien als haar moeder zich tegen de gevel van een visrestaurant te pletter rijdt. Een donderslag bij heldere hemel want het lesbische meisje heeft nooit gemerkt dat haar moeder ongelukkig was.

Ze zoekt troost bij haar tante Ella en wanneer ze de suïcidale Kaat Remue leert kennen, wil ze haar kost wat kost redden. Ze hoopt hiermee de dood van haar moeder goed te maken. Maar Kaat wordt er niet gelukkiger op en Sarah ook niet. Tot tactrice Kim Rogiers haar hart verovert. De twee worden stapelverliefd maar Sarah is bang dat indien de affaire aan het licht komt, Kaat zichzelf iets zal aandoen. Ze zet een punt achter de relatie met Kim en denkt dat van haar twee vrouwen, Kim de sterkste is. 

Een inschattingsfout die Sarah niet in dank wordt afgenomen en waarvan ze de gevolgen zal moeten dragen…

212
Softcover
210 x 148 mm
9789460793448
Uitgeverij Het Punt

leest als een trein, vlotte schrijfstijl en een spannend verhaal dat je steeds op het verkeerde spoor zet.
Een echte aanrader!

Ik heb je boek op de boekenbeurs gekocht en het heeft tot gisteren moeten wachten voor ik echt kon lezen. Maar hij las zo zalig goed, ik heb hem verslonden en ga zeker opzoek naar je eerste boek. Zalige schrijfstijl die je zo meeneemt in het verhaal.

"Het Project" is een creatief onderhoudend verhaal met verassende plotwendingen die je doet herlezen. Na "De Verlossing" mag het duidelijk zijn dat de talentvolle Ilyo Hansen het genre beheerst en dit met een uiterst vlotte pen tot bij de lezer brengt. Hopelijk brengt de toekomst meer van dit fraais op de boekenplank, succes!!

Nog geen recensies verschenen.