Het grote geheim van Heksemie


 

18,00

9789460793066

Heksemie leunt verveeld op haar bezem. Ze staat in de deuropening van haar huisje midden in het donkere bos. Haar zwarte punthoed staat ietwat scheef op haar oranje piekerige haren. Haar lange zwarte jurk ziet er mat en vlekkerig uit. Onderaan is hij helemaal uitgerafeld en de stofsliertjes hebben zich met de kleine kiezels en het zand op de grond vermengd.

Heksemie gaapt luid. Ze neemt niet eens de moeite om haar hand voor haar mond te houden. Waarom zou ze? Niemand kan haar horen.

 

“Het grote geheim van Heksemie” is het eerste deel van een drieluik over een heks. In dit verhaal onthult ze haar grote geheim. Een geheim dat niemand kent?!

 

Het boek is gedrukt in het dyslexielettertype om alle grote en kleine heksenliefhebbers te kunnen laten genieten van dit bijzondere heksenverhaal. Wie de smaak te pakken heeft gekregen en houdt van spannende heksenavonturen kan alvast uitkijken naar het tweede deel: “De grote zoektocht van Heksemie” dat volgend jaar zal  verschijnen. In dat verhaal gaat ze op zoek naar een toverboek. Daarna volgt er ook nog een derde deel: “De grote toverstreken van Heksemie”.

 

De heksenverhalen zijn bedacht en geschreven door Myriam Roelandt. De prachtige illustraties werden gemaakt door Frodo De Decker en de vormgeving werd tot een mooi geheel verwerkt door Gunther Leroy.

 

32
Hardcover
260 x 190 mm
9789460793066
Uitgeverij Het Punt

Geen berichten gevonden

Nog geen recensies verschenen.