De Bourgondiër aan de gezonde tafel


 

20,00

Uitgeverij Het punt
9789460793608

Waar veel kookboeken aandacht besteden aan alles in de kookpot, blijft de kok van dienst vaak met vragen zitten over alles wat zich ervoor en erna afspeelt. Gezond koken begint immers al een tijdje voor de kookpot. Het is verrassend hoe een goed boodschappenlijstje, het correct aankopen en bewaren van voedsel en zelfs de tafelcultuur een impact kunnen hebben op onze levensstijl. Echt eindigen doet de maaltijd pas als ze vlotjes is verteerd. Dit boek besteedt dan ook aandacht aan al deze cruciale fasen. De goed onderbouwde  productkennis, over bekende en minder bekende ingrediënten, maakt dit boek tot de perfecte aanvulling bij al je kookboeken. De haalbare tips zijn in een heldere stijl geschreven en verzoenen het beste van twee werelden, gezond en culinair. Dit maakt De Bourgondiër aan de gezonde tafel uniek en een must in elke keuken. De bijhorende recepten maken dat dit boek over gezonde voeding smaakt naar meer.

211
Softcover
210 x 148 mm
9789460793608
Uitgeverij Het Punt

Inspirerend boek dat nieuwsgierig maakt om bepaalde gezonde tips eens uit te proberen.

Een mooi begin om je aan het koken te zetten. Veel culinaire achtergrondinfo en tips over gezonde voeding. Tevens enkele leuke recepten.

Nog geen recensies verschenen.